Driftsstatus

qwerty.dk - bjoernemosevej.net

24-1-2010 kl. 07.20:

Internet forbindelse skiftet, QWERTY.dk mail og web kører på nye servere.
Opsætningsændring nødvendig for alle mailbrugere.

QWERTY.dk kører nu på nye servere og det betyder, der er lidt ændringer til din mail opsætning.

WEB mailen er flyttet fra post.qwerty.dk til mail.qwerty.dk, da dette er udbyderens standard opsætning. Sqiurrel programmet er stadig mulig at bruge, endda i en langt bedre version end hidtil. Brug http://mail.qwerty.dk og log ind med din mail konto. Password er ændrer kontakt mig først!!  Mobil 40869854.

Bruger du Outlook skal vi lige have lavet et par ændringer. Ring til mig, så vi kan få lavet en aftale. Jeg har et værktøj, som kan overtage din PC og jeg kan se din skærm og kontrollere tastatur og mus. Dermed kan ændringen ske hurtigt.

Gamle mails der lå på min server vil jeg forsøge at få overført til hver enkelt.

Nye mails siden fredag kl. 00.01 er nu modtaget på den nye mailserver.

WEB-siderne er ved at blive flyttet. Enkelte under-sider er overført og jeg vil løbende flytte resten.

Se vejledning til WEB-Mail login her J    http://qwerty.dk/status/WEB-Mail.htm

  

BJOERNEMOSEVEJ.NET er endnu ikke overført. Databasen skal skrives om, så det kommer til at tage lidt tid.

Steen

23-1-2010:

Internet forbindelse skiftet, problemer med mail og web.

TDC har leveret en ny dataforbindelse, der desværre ikke giver mulighed for drift af serveren hjemme længere. Derfor er jeg gået i gang med at flytte qwerty.dk med web og mail til WEB Hotel udbyderen Surftown, hvor jeg længe har planlagt at flytte web og mails til.

Der vil derfor ikke være mulighed for at hente mails denne weekend.

Da det samtidigt betyder en lille ændring på jeres maskiner, vil jeg kontakte jer hver især og sammen få rettet det nødvendige.

Steen

20-7-2007:

Omlægning af date forbindelse fredag 22-1-2010 : Ingen adgang i en periode.

TDC vil levere en ny dataforbindelse og nyt grej til denne fredag middag. De lukker den gamle linie ned fredag morgen og kommer her mellem 12 og 16.

Der vil ikke være adgang til web og mails i perioden.


Steen

30-7-2007:

Backup af server startet ...

Microsoft har udsendt Service Pack 2 til windows og før installation ønsker jeg at lave backup. Detter forventes at tage 6 timer...

Mail serveren er stoppet, så backuppen bliver valid. Mails opsamles hos TDC indtil da.


Steen

10-1-2007:

Godt nytår til alle !!!

Jeg har siden november kæmpet med bekæmpelse af SPAM-mails. Der er ugenligt frasorteret 1500-2000 spam-mails, men der kommer stadig 'for mange' igennem. De filtre jeg har installeret er ikke gode nok, eller virker ikke... I perioden 2-1-2007 til d.d. er der håndteret 8700 mails ...

Mail serveren er kommet i en ny udgave som jeg vil opgradere til nu. En af de ting, jeg forventer vi får glæde af er nye SPAM filtre, så vi ikke kun kan fjerne 'kendte' spam-afsendere, men også sikre at nogle afsender adresser kommer udenom afsender filtreringen. Det kaldes Black-, Grey- og White-lists.

Et af de fif jeg i dag har fået fra en af mine gamle kolleger på værftet er at sætte Grey filteret op til at modtagelse fra en ny mail-konto forsinkes mellem 15 og 30 minutter, før man vil acceptere modtagelse. Herved skulle mange SPAM-mail afsendere droppe forsøget med at afsende igen. Hvori mod de mailservere som prøver igen, vil aflevere mailen forsinket. Når mailen er kendt som afsender adresse indenfor de senste 6 måneder, ryger mailen lige igennem.

Lyder det forvirrende, så skulle I prøve at sætte det op :-) Nå jeg vil give det et forsøg.

Altså: Nye mail fra afsenderes som ikke har afleveret mails de seneste 6 måneder (fra nu) vil blive forsinket i modtagelsen mellem 15 og 30 minutter. Og fremover gå direkte igennem uden forsinkelse.

Hvis det så ikke virker, må vi prøve andre metoder. Kender I til filre der virker på en hmailserver så giv mig gerne et kald/mail. De anbefalede fra programmøren er prøvet :-)

 

Opgraderingen forventer jeg at gennemføre så hurtigt det er muligt. Det vil sige forhåbenligt senere i aften...


Steen

 

27-8-2005:

Hej Alle
Seneste nyt: Mail serveren har kørt siden onsdag aften. Indgående mail er kommet igennem siden. Desværre ser det ud til at mails sendt fra søndag middag til onsdag ikke er opbevaret hos TDC.
udgående mails driller og det er samspillet med TDC der er ændret. Kæmper videre.
WEBmail bliver næste punkt jeg starter med i aften.

Steen

23-8-2005:
Hej Alle
Som I måske har nået at følge med i, stod server disken totalt af i søndags. Der er nu isat en ny og serveren er blevet reinstalleret. Dette kan betyde at der er ting som vi ikke kan endnu. Har fundet en gammel backup, hvorfra enkelte websider er hentet fra.

Mailserveren er netop blevet opsat og jeg er gået i gang med at oprette alle mailkonti igen. Mails der er sendt til mailserveren kan være gået tabt hos TDC, da de ikke lagrer i længere tid (ukendt hvad grænsen er).

Håber på at jeg i morgen kan få webmailen op at køre og få fundet end el af jeres kontakter. Men server diske er helt død og mine forhåbninger om at få den igang igen er ikke store.

Skriver løbende status her...


Steen

 

RemoteTool

 

Global View of til and further information concerning jeg
Site copied by FREE Go FTP Client